Avdelingsleder Narvik

INDIRA AS rigger for videre vekst søker avdelingsleder for hovedkontoret i Narvik. Vi kan tilby interessante og utviklende arbeidsoppgaver i et tverrfaglig og trivelig arbeidsmiljø med meget gode betingelser. INDIRA AS ble etablert i 2013 og har siden oppstart ekspandert med kontorer i Tromsø, Bodø og Svolvær. Vi har i dag 22 dyktige medarbeidere og selger ingeniørtjenester som prosjektutvikling, prosjektledelse, prosjekteringsledelse, byggeledelse og prosjektering.

Vi ser etter

Vi søker etter en faglig kompetent leder som trives i og motiveres av lederrollen. Du har gode kommunikasjonsevner, er inkluderende og tillitsskapende. Vi tur du er selvstendig med en «fremoverlent» holdning og stor arbeidskapasitet. Byggeteknisk- eller El/VVS -teknisk utdannelse med bachelor- eller mastergrad. Vi ser etter deg som har bred erfaring innen prosjektgjennomføring, er tillitsfull og skaper gode relasjoner. Som vår nye leder vil du bli en del av selskapets ledergruppe og utvikle Indira sin fremtidige strategi. Vi ser etter deg som er resultatorientert med et godt nettverk og innsikt i markedet.

Arbeidsoppgaver

Avedlingsleder vil bl.a. ha ansvar for:

• Oppdragsportefølje
• Budsjett
• Marked og markedsplaner
• Personal
• Lede byggeprosjekter på ulike nivå (prosjekt, prosjekterings- eller byggeledelse).
• Gjennomføre prosjekter i samsvar med avtalte mål og rammer (tid, kostnad og kvalitet).
• Utarbeidelse av tilbudsforespørsler og fremforhandling av kontrakter på vegne av oppdragsgiver.
• Ivaretakelse av byggherrens ansvar for Sikkerhet, Helse- og Arbeidsmiljø.
• Ivareta gode relasjoner til kunder og samarbeidspartnere.

Vi tilbyr

Interessant og utfordrende lederstilling i et selskap i utvikling. Konkurransedyktige lønns- og ansettelsesbetingelser. Meget gode pensjons- og forsikringsordninger. Mulighet for eierskap i bedriften. Store faglige utfordringer der du har mulighet til å kunne utvikle deg videre i spennende prosjekter sammen med dyktige medarbeidere. Godt miljø både faglig og sosialt. Kurs og opplæring med fokus på kunnskapsdeling, kompetanseheving- og personalutvikling.

Innsendelse av søknad

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes post@indira.no
Alle søknader behandles konfidensielt.

Søknadsfrist 16.10.2019

Du kan også kontakte daglig leder Terje Ingebrigtsen 909 34 337 eller styreleder Trond Mikaelsen 415 50 946 for en uformell prat.