NyheterUkategorisert

PRESSEMELDING: Gladnyhet – INDIRA AS går motstrøms og utvider i koronatider

By 30. april 2020 mai 8th, 2020 No Comments

PRESSEMELDING

INDIRA AS utvider og har etablert firmaet INDIRA Utvikling AS. Datterselskapet ble registret i Brønnøysundregisteret 27.04.2020 og har som formål å drive tomte- og eiendomsutvikling og andre produkter som naturlig faller sammen med dette, herunder å delta i andre selskaper med lignende virksomhet, og kjøp og salg av aksjer eller på annen måte gjøre seg interessert i andre foretagender.

Selskapets kontoradresse er Havne gt. 28 i Narvik, men markedet er hele Norge.

Indira Utvikling AS er et datterselskap av INDIRA AS med avdelinger i Narvik, Bodø, Svolvær og Tromsø.

Bakgrunn:

Vi har flere kunder med utviklingsprosjekter som ønsker en profesjonell samarbeidspartner. Etableringen av utviklingsselskapet er en del av Indira AS sin langsiktige strategi. Drivkraften er å sikre verdiskapning og trygge arbeidsplasser. Indira AS har levert gode resultater siden oppstart høst 2013 og tar nå et skritt videre.. Ved å tiltre prosjekter i tidligfase fra prosjektutvikling kan våre ressurser bistå med verdifull erfaring gjennom alle faser og sikre realisering av prosjekter.

Vi er allerede i gang og ser på aktuelle prosjekter, sier styreleder Terje Ingebrigtsen.


Kontaktpersoner for kommentarer

  • Daglig leder Indira AS Terje Ingebrigtsen, mobil 909 34 337, e-post: terje@indira.no
  • Daglig leder Indira Utvikling AS Roger Pettersen, mobil 465 47 000, e-post: roger@indira.no