Nyheter

Nyansettelse INDIRA avd. Bodø, Even Nyhus

By 2. mars 2020 No Comments

I dag starter Even Nyhus som sivilingeniør prosjektadministrasjon i Indira avd. Bodø. Han har masterprogram i Bygg og miljøteknikk med spesialisering innen vannkraft fra NTNU. Han har også fagbrev som betongarbeider. Even kommer fra Skanska hvor han har jobbet siden 2017.

Med ansettelsen av Even styrker INDIRA sin kompetanse og kapasitet samt bidrar til å videreutvikle INDIRA iht. strategien. Han skal jobbe med eiendomsutvikling, bygge- og prosjektledelse, på interne og eksterne prosjekter.

Even er en engasjert og aktiv mann som i 2019 kunne skilte med 2. plass i NM fulldistanse triatlon. Med slike prestasjoner bidrar han med å videreføre en fortsatt høy aktivitet ved Bodø-kontoret!

Vi tror Even vil å passe godt inn i miljøet og ser frem til et godt samarbeid.