Nyheter

Nominert til Gründerprisen 2015

By 9. februar 2016 mai 25th, 2016 No Comments

Indira Management AS er så heldige å være nominert til Gründerprisen 2015. Gründerprisen er opprettet av VINN i samarbeid med Ofoten Sparebank, Narvikregionen Næringsforening og Futurum. Prisen er en hedersbevisning til personer som i god gründerånd har bidratt til nyskaping ved etablering av nye bedrifter eller videreutvikling i eksisterende bedrifter.

Juryen består av Sigve Stokland (Ofoten Sparebank), Per-Åge Nygård (Futurum), Frank Sundermeier (Narvikregionen Næringsforening), Stein Pettersen (Rekyl Reklame AS) og Mari Nilsen (VINN).

Tildelingskriterier for Gründerprisen er følgende:

«Gründerprisen skal først og fremst rette seg mot personer som har tatt initiativ til å starte ny næringsvirksomhet. Personens evne og spire til å bruke sin kunnskap, kreativitet og risikovilje i forbindelse med oppstart av egen bedrift vil stå sentralt. En gründer vil ofte være karakterisert av å ha stor tro på egen ide, være løsningsorientert og ha vilje til å stå løpet ut. Juryens arbeid og utfordring vil derfor være å finne frem til personer i Narvikregionen som i god gründerånd har sett muligheter og gjort dem om til handling.»

Tidligere har prisen vært utdelt til: Ballangen Sjøfarm, Ottar Bakke (2015), Steinovnsbakeriet, Tore Myklevold (2014) og Tinja Fjellgård, Odd og Karoline Stormo (2013)

I INDIRA er vi stolte og ydmyke av å være nominert. Årets Gründerpris deles ut på Opptur- arrangementet 10. februar.