Nyheter

Nominert til årets Bedrift 2015

By 9. februar 2016 mai 25th, 2016 No Comments

Indira Management AS er nominert som en av kandidatene til prisen «Årets Bedrift».
Her er vi i godt selskap men andre lokale verdiskapere. De øvrige nominerte i år er: A. Markussen AS, Narvik kommune, Rolf Jørgensen AS og Ofoten Sparebank.

Prisen «Årets Bedrift» er innstiftet av Fremover og juryen består av sjefredaktør Tone Angell Jensen (Fremover) banksjef Elling Berntsen (Sparebanken Narvik) og daglig leder i Narvikregionen Næringsforening, Kjetil Moe.

Prisen ble første gang delt ut i 2007 og blant de tidligere mottakerne er: HeatWork AS, Betongrenovering AS, Funn IT AS, NB Engros AS, Sparebanken Narvik, Norwegian Crystallites AS og Gratanglaks.

Formålet med prisen er:

«Å fremheve en bedrift eller virksomhet som på basis av kompetanse og innsats har skapt verdier for eiere og samfunnet rundt, som er økonomisk sunn, er en god lagspiller for regionen og innfrir moderne krav til eierstyring, selskapsledelse og miljø. Bedriften kan ha hatt god drift over mange år, og/eller oppnådd rask vekst ved dristighet, produktutvikling og innovasjon. Juryen skal både kunne hedre etablerte bedrifter – og oppmuntre entreprenører. De tradisjonelle små og store «hjørnesteinsbedriftene» er like viktig som «gasellene» i arbeidet for verdiskapning».

I år blir prisen delt ut i forbindelse med arrangementet «Opptur 2015» som avholdes 10.februar.

Vi i INDIRA er superstolte av å være nominert og takker for tillitten.